Wijzerzin 001
Wijzerzin 001

Individuele Coaching

Wanneer je de stap zet naar coaching, toon je de durf om stil te staan bij hoe je in het leven staan, waar het wringt, waar je jouw eigen richting even kwijt bent. Je durft in de spiegel te kijken en te reflecteren over die zaken waar je het moeilijk mee hebt.

Bij coaching krijg van je mij de ondersteuning bij het in kaart brengen van patronen die hinderlijk werken, we analyseren samen welke krachten aan het werk zijn en van hieruit gaan we op zoek naar welk helpend gedrag je kan stellen. We gaan samen kijken naar jouw eigen wijzerzin, naar jouw eigen richting. Zo kunnen we stil staan bij jouw persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van jouw doelen, betere communicatie in jouw relaties, het veranderen van negatieve gewoontes, …

Klinkt mooi, niet? En dat is het ook. Mits dat het ook hard werken betekent. Het vraagt lef om dingen onder ogen te durven zien en om gepaste acties te nemen die je verder zullen brengen. Ik creëer voor jou een milde omgeving zonder oordeel die tegelijk ook plaats biedt voor confrontatie met wat is. Zo komen we samen tot een richting die dichter aansluit bij wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Door mijn persoonlijke levenservaring heb ik een specifieke kennis en affiniteit rond mantelzorg. Ik weet wat het is om werk te combineren met zorg. Ik weet wat het is om de wereld te voelen stilvallen. Ik weet wat het is om hartverscheurende keuzes te maken. Ik weet wat het is om om te gaan met ziekte en herval. Ik heb de wens om uit deze gigantische uitdaging toch iets positief te puren. Daarom kan je dus als mantelzorger zeker ook bij mij terecht.

Wijzerzin 035
Wijzerzin 035

Wil jij je hierin versterken?

  • Anders omgaan met stress, verandering en weerstand
  • Verkrijgen van inzichten in je sterke en je te ontwikkelen eigenschappen
  • Ontwikkelen van een positieve mindset
  • Versterken van communicatievaardigheden
  • Ontwikkelen van focusmanagement
  • Terug in verbinding komen met emoties
  • Leren omgaan met piekeren

Heb je vragen of wens je meer info over mijn coaching dienst?

Contacteer mij dan vrijblijvend voor een afspraak.

Contacteer mij