Anoniem Dame
Anoniem Dame

Ellen Vande Vyvere

Marketing verantwoordelijke

De coaching gaf me de rust in het hoofd die ik op dat moment zocht. Lieselot heeft me doen inzien dat ik de dingen moet doen waar ik energie door krijg.

Twee jaar geleden ging ik te rade bij Lieselot. Ik kwam na meer dan 10 jaar dienst in hetzelfde bedrijf op een punt waarbij ik me afvroeg of ik nog steeds goed zat of dat ik mijn horizon beter eens kon verruimen elders. Lieselot heeft alles duidelijk voor me uitgetekend en in kaart gebracht wat de mogelijkheden waren op dat moment. Het gaf me de rust in het hoofd die ik op dat moment zocht. Ze heeft me doen inzien dat ik de dingen moet doen waar ik energie door krijg. Mijn uitlaatklep is fotografie.

Door in dialoog te gaan met mijn werkgevers heb ik het geluk dat ik mijn passie voor fotografie kan combineren met mijn werk: de fotografie-opleiding mag gedeeltelijk tijdens de uren gebeuren en alles wat ik leer, kan ik ook toepassen in mijn job als marketeer. Ik besef dat ik om volwaardig fotograaf te worden nog een lange weg te gaan heb, maar dat geeft niet. Het belangrijkste is dat ik de rust terug gevonden heb en de ideale balans tussen mijn job, mijn gezin en mijn passie voor fotografie. Bedankt Lieselot voor alle advies, alsook om 100% in me te geloven en me de fotoshoot te laten doen voor je website.