Jurgen
Jurgen

Jurgen De Braekeleer

Product Manager

Ik heb Lieselot ervaren als een sympathieke vrouw die zeer goed kan luisteren en zeer snel een analyse kan maken van iemand. Ze stelt de juiste vragen, laat de mensen babbelen en stuurt doorheen het verhaal bij in de richting die ze wil horen/weten door de juiste bijvragen te stellen doorheen de redevoering van haar cliënt.

Het werkt ook best wel confronterend voor de cliënt om door Lieselot geanalyseerd te worden. Na een uur had ze al in grote lijnen door wie ik was. Ik vond dit zeer knap en indrukwekkend, ze wist de vinger op de wonde te leggen van enkele zaken die ik onbewust wist, maar waar ik misschien liever niet face to face mee geconfronteerd wilde worden. Enkele oneliners neem ik ook mee voor de rest van mijn leven. ‘Moet ik dit nu doen’ speelt vaak door mijn hoofd omdat alles van mijn probleem in deze quote zat vervat.

Ik vind het ook knap dat zij werkelijk haar droom heeft nagejaagd en een job doet die meer is als enkel mensen te plaatsen op een werk dat misschien volgens hun diploma, maar niet volgens hun aard specifiek voor hen geschikt is. Net als ik puurt ze er dus mijn inziens ook plezier uit om andere mensen gelukkig te zien door te ‘geven’.

Mijn vrouw waarschuwt soms dat ik soms ook meer aan mezelf moet denken en niet enkel aan anderen om hen gelukkig te maken. Door haar job denk ik dat dit misschien ook een deel in haar karakter ligt. Ik ben natuurlijk niet onderlegd zoals jij om dit in te schatten. :)