Anoniem Dame
Anoniem Dame

Sarah

Financial Controller

Het eerste moment dat ik Lieselot ontmoette, was tijdens een Coffee & Coach kennismakingsgesprek. Ik voelde mij meteen goed op mijn gemak en vooral begrepen. Dat zorgde voor een klik en ik wist meteen dat ze de geknipte persoon was om mij de verdere stappen te helpen zetten.

De gesprekken die we inplanden hebben mij heel wat geleerd over mezelf. Ook al moest de grootste input van mezelf komen, Lieselot stelde wel de juiste vragen en zorgde voor structuur in mijn hoofd. Zeer positief vond ik dat ze alles schematisch neerpende en nog eens samenvatte in mijn eigen woorden.

Halverwege de sessies voelde ik me even verloren en had ik het gevoel dat ik ter plaatse bleef trappelen, maar dat kwam voornamelijk doordat ik niet goed in mijn vel zat en dit zorgde wel voor wat frustratie. Hier hadden Lieselot en ik (of misschien meer ik) de situatie sneller moeten inschatten en de pauzeknop indrukken.

Maar na een lange pauze hebben we de draad terug opgenomen. Ze was zeer professioneel, kende mijn verhaal nog heel goed waardoor we meteen verder aan de slag konden. En op de allerlaatste sessie hebben we mijn eindbestemming bereikt.

Na een lange zoektocht naar wie ik was, wat ik nodig had op werkvlak, welke structuur en manager het best bij mij past, …; hebben we de uitkomst gevonden.

Ik ben haar eeuwig dankbaar om mij een kader voor mijn persoonlijkheid en gedachtengang aan te bieden. Want daardoor heb ik eindelijk innerlijke rust gevonden.

Ik apprecieer het ook ten zeerste dat ze contact blijft houden zowel tijdens als na de coaching, telefonisch en elektronisch.

Lieselot is een topcoach en ik ben er zeker van dat ze nog veel zoekende zielen zult vooruit helpen.