Wijzerzin 107
Wijzerzin 107

Selectie en Assessment Center

Het bouwen van een goede werkrelatie start reeds van bij het prille begin, met name bij een goede, diepgaande en transparante selectie. Het is hierbij mijn betrachting om via dialoog, samen met de sollicitant, uit te zoeken of dit de juiste persoon is op de juiste plek. Indien het tot een aanwerving komt, kan de feedback uit het gesprek dienen als basis voor de verdere ontwikkeling binnen de firma. Indien de sollicitant niet aangeworven wordt, hecht ik er veel belang aan om – op hun vraag – waardevolle feedback te geven zodat men hier mee verder kan. Goed voor de sollicitant en goed voor het imago van de organisatie.

Als gecertificeerd en ervaren executive assessor, kan ik je helpen met de professionele selectie van medewerkers op verschillende niveaus. Wat bied ik concreet aan?

  • Ondersteuning bij selectiegesprekken
  • Assessment Centers – gedurende één dag ga ik met de sollicitant in gesprek, we doen simulatie-oefeningen en een aantal testen. Het resultaat is een uitgebreid rapport met een diepgaande omschrijving van de sollicitant.